19 Temmuz 2009 Pazar

derya baykal örgü patik modelleri ve örülüşü





örneğin örülüşü:Öncelikle 18 ilmek haroşo 12x12 cm kare parça şeklinde örülür. Daha sonra iki kare örgü yazıdaki resimlerde görüldüğü baklava dilimi gibi yerleştirilip ortadaki uçlardan dikkatlice dikilir. Alttaki parça sağdan, soldan ve alttan ortaya doğru katlanır ve dikilir. Kalan diğer parçalar üstteki parçaya yedirilerek dikilip bitirilir.
Posted By: Yonca Yonca

derya baykal örgü patik modelleri ve örülüşü

Share:

Post a Comment

Facebook
Blogger

Hiç yorum yok:

Blogger news

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına sayglı olmayi amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanimlanan haber, video ve resim içeriği erişimi sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin ekleyip zaman aşımına uğramış, haberleri, videoları ve resimleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Telif hakkı olduğu içeriği, iletişim linki ile bize ulaştıktan sonra, ilgili olan içerik 3 gün içinde siteden kaldırılır. Sitemizde yayınlanan haberlerde basın ahlakına, hukuk ilkelerine, insan hak ve özgürlüklerine bağlı kalacağımıza söz veririz.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

ziyaretci

© Bir Kadınla Başlar Her şey All rights reserved | Theme Designed by Seo Blogger Templates